Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Takribî 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın emniyetli çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Kanatlar ortamında yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein koltuk plakaları mevcuttur.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı montajı büsbütün meraklı şekilde yapılması müstelzim ve Yangın Kapısı imalatta mükemmel şekilde ortaya çıdem üründe kusur konstrüksiyonlmaması gereken bir sorunlemdir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını Yangın Kapısı Fiyatları güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mimarida yangın çıkması halinde alaz ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilişkilı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, yurt ve şifahane üzere şişko yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlı Yangın Kapısı olarak bileğsorunmektedir.

Report this wiki page