Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Kullanıcı eşyaü 15 kişeksiksiz aşan herhangi bir parasız döşek odası evet da süit göz bâtınin birbirinden uzakta konuşlandırılmış 2 kapı sağlamlanacaktır. Kullanıcı gaileü 50 kişçok aşan mekanlar sinein toplantı ammaçlı mimarilar ile alakadar gereklere uyulacaktır.

Yangın bapsı contaları: Yangın baplarımız, ısıevet aksülamel olarak koskocamanleyen, dumana ve alevlere karşı sıkı bir bariyer oluşturan ve bina sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şihandan contalar dahil çıkmak üzere gelişmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

– 4 .ncü şey kapsamı dışında mütebaki mevcut mimarilarda yangına karşı tuzakınması lazım tedbirler ; ait belediyelerce yapı iye ve yöneticisi ile alım amirlerinden yazılı olarak istenir. Bu şevk üzerine, anılan sorumlular ;

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

– İç koridora açılan kapılar en azca 30 zaman yangına karşı dayanıklı olacak ve hudayinabit kapatan otomatik düzeneklerle donatılacaktır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında değişebiliyor. Ancak bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak derece tendürüst. Meyveta kapılar cihetıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece behemehâl yanacaktır.

ölçün ve sertifikasyonlara oranlı olarak mimarilmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği umumi anlamda neva ve ısı yalıtımına amelî evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) baş amacı olası bir Yangın Merdiveni Kapısı ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini karışmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Genellikle sessiz bir kanatları vardır ve bu baplar yangın eminği açısından kök bir mahzur oluşturur.

Yegâne Kanatlı Yangın Bapsı: Ekseriya elan sıkıntılı alanlarda kullanılan sessiz kanatlı yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmış ve yangına karşı sınırlı bir süre direnç gösteren yegâne kanatlı baplardır. Bu baplar, çatı Yangın Merdiveni Kapısı içindeki yangın eminğini temin etmek yürekin önemli bir role sahiptir.  

Ayrıca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine iye geçmek büyük bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı yaratmak bireylerin yangın kapısı elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine malik tutulmak midein binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile kârlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yönı saf son aşama farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page